Çerez Politikası - Youthall
Youth Awards 2024'te Oylama Heyecanı Başladı! Şirketlerin insan kaynakları ve işveren markası çalışmalarını değerlendirmek için tıklayın →

Bu Aydınlatma Metninin amacı 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 10’uncu maddesi uyarınca STJ İnsan Kaynakları Bilişim ve Danışmanlık Anonim Şirketi olarak, https://www.youthall.com alan adlı internet sitemiz ve başta istihdam ve insan kaynaklarına yönelik hizmetlerimiz olmak üzere çeşitli hizmetler sunduğumuz çevrimiçi platformumuzun (“Web Sitesi”) kullanımı sırasında web sitesi ziyaretçileri ve kullanıcılarını hangi çerezlerin, ne amaçla kullanıldığı konusunda bilgilendirmek ve çerez kullanımı ile ilgili tercih haklarını nasıl kullanacakları konusunda aydınlatmaktır.

Çerez Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

Çerez, kullanıcıların web sitesine girişlerinin zahmetsizce tanınması, veri güvenliğinin daha hızlı onaylanabilmesi ve çeşitli özellik işlevlerinin çalışması için ana bellekte saklanmak üzere bir web sitesinin, kullanıcının cihazına (bilgisayar veya telefon) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, web sitesinin kullanıcının cihazını hatırlamasını ve kullanım tercihlerine ilişkin bilgileri depolamasını sağlar.

Kullanıcı isterse bu çerezleri silebilir veya kullanmayabilir. Çerezlerin amacı kullanıcıların belli bir web sitesini yeniden ziyaret ettiğini web sunucusuna bildirmektir. Kullanıcıya özel bir tanımlama bilgisi olup, başka herhangi bir bilgi tutmamakta ve sadece kaydedilen sunucudan okunabilmektedir.

Bazı çerezler ilgili web sitesinin kullanılması için kesinlikle gerekli çerezlerdir. Bunların dışında, web sitelerinde istatistiki çerezler, işlevsel çerezler ve hedefleme/reklam çerezleri kullanılmaktadır. Bu çerezler ancak kullanıcının onayı ile gönderilmektedir. Kullanıcılar Çerez Ayarlarından bu çerezlerin kullanımına izin verebilir veya engelleyebilir. Aşağıdaki tablolarda Web Sitesi’nde hangi çerezlerin, ne amaçla kullanıldığına dair detaylı açıklamalar verilmektedir.

Kategori 1- Kesinlikle Gerekli Çerezler

Ziyaretçilerin talep ettikleri hizmetten faydalanabilmeleri için bu çerezler kesinlikle gerekli çerezlerdir. Bu çerezler olmadan ziyaretçiler Web Sitesi’ni kullanamazlar. Web Sitesi’nde kullandığımız kesinlikle gerekli çerezler aşağıda belirtilenlerdir.

Çerez Sağlayıcı Açıklama Aktarım Süre
_gid www.youthall.com Ziyaretçinin web sitesini nasıl kullandığına ilişkin istatistiksel veriler oluşturmak için kullanılan özelleştirilmiş bir kimliği kaydeder. ABD 24 saat
_gat www.youthall.com Bu çerez, istek oranını kısmak için kullanılır. ABD 42 saniye
_ga_81CPRXXRDG www.youthall.com Ziyaretçinin web sitesini nasıl kullandığına ilişkin istatistiksel veriler oluşturmak için kullanılan özelleştirilmiş bir kimliği kaydeder. 2 yıl
_ga www.youthall.com Google Analytics tarafından kullanılan bu çerez ziyaretçinin web sitesini nasıl kullandığına ilişkin istatistiksel veriler oluşturmak için kullanılan özelleştirilmiş bir kimliği kaydeder. ABD 2 yıl
_tracker travelaudience.com Bu çerez, daha önce erişilen sayfa bağlantınızı saklar. ABD 1 yıl
SSID google.com Youtube videolarının gömülü şekilde çalıştırılabilmesini sağlar. 2 yıl
AEC google.com Spam'i, sahtekarlığı ve kötüye kullanımı önlemek için kullanılır gezinme oturumundaki isteklerin başka siteler değil, kullanıcı tarafından yapılmasını sağlar. 180 gün
_ga analytics.google.com Google Analytics tarafından kullanılan bu çerez ziyaretçinin web sitesini nasıl kullandığına ilişkin istatistiksel veriler oluşturmak için kullanılan özelleştirilmiş bir kimliği kaydeder. 1 yıl
_ga_PHVG60J2FD analytics.google.com Ziyaretçinin web sitesini nasıl kullandığına ilişkin istatistiksel veriler oluşturmak için kullanılan özelleştirilmiş bir kimliği kaydeder. 1 yıl
AWSALBCORS fksnk.com Hangi sunucu kümesinin ziyaretçiye hizmet verdiğini kaydeder. Bu, kullanıcı deneyimini optimize etmek için kullanılır. 7 gün
_GRECAPTCHA www.google.com Google reCAPTCHA, risk analizini sağlamak amacıyla yürütüldüğünde gerekli bir çerezi (_GRECAPTCHA) ayarlar. ABD 180 gün

Kategori 2- “İstatistik' Çerezleri

İstatistik çerezleri, bir web sitesi ziyaretçilerinin o web sitesini nasıl kullandıklarını, örneğin hangi sayfaları ziyaret edip, hangi bağlantılara tıkladıklarını anlamaya yarar. Web sitesi ziyaretçilerinin web sitesindeki davranışları anonim olarak toplanır ve kullanım istatistiklerinin çıkarılması için kullanılır.

Kategori 3: Hedefleme / Reklam Çerezleri

Hedefleme/reklam çerezleri, ziyaretçilerin tarayıcı alışkanlıklarıyla ilgili bilgi toplayıp, ilgi alanlarını tespit eder ve bu bilgiler reklam hedeflemesi için kullanılır. Bu bilgileri alan üçüncü taraf reklam verenler ziyaretçilerin ilgi alanlarına uygun reklam ve içerik sunarlar.

Çerez Sağlayıcı Açıklama Aktarım Süre
test_cookie doubleclick.net Kullanıcının tarayıcısının çerezleri desteklediğini doğrulamak için kullanılır. ABD 15 dk
_fbp www.youthall.com Web siteleri arasında ziyaretleri depolamak ve izlemek için kullanılan çerezdir. Almanya 90 gün
__gads www.youthall.com Bu çerez, Google'ın DoubleClick hizmetiyle ilişkilidir. Sitede reklamların gösterilmesi ile ilgilidir. ABD 1 yıl
__gpi www.youthall.com Birden fazla web sitesinde kullanıcı davranışı hakkında bilgi toplar. Bu bilgiler, web sitesindeki reklamın alaka düzeyini optimize etmek için kullanılır. ABD 1 yıl
IDE doubleclick.net DoubleClick reklamcılık servisi tarafından kullanılan, hedeflenmiş reklam verilmesini sağlayan çerezdir. ABD 2 yıl
DSID doubleclick.net Google dışı sitelerde oturum açmış bir kullanıcıyı tanımlamak ve kullanıcının reklam kişiselleştirmeyi kabul edip etmediğini hatırlamak için kullanılır. ABD 60 dk
jcsuuid uuidksinc.net Birden çok web sitesindeki kullanıcı davranışı hakkında bilgi toplar. Bu bilgiler, web sitesindeki reklamların alaka düzeyini optimize etmek için kullanılır. 365 gün
mc quantserve.com Hangi sayfaların yüklendiği gibi siteye yapılan kullanıcı ziyaretleriyle ilgili verileri toplar. Kayıtlı veriler, hedefli reklamcılık için kullanılacaktır. ABD 1 yıl
cref quantserve.com Hangi sayfaların yüklendiği gibi siteye yapılan kullanıcı ziyaretleriyle ilgili verileri toplar. Kayıtlı veriler, hedefli reklamcılık için kullanılacaktır. 1 yıl
DotomiTest dotomi.com Bu çerez, hedefleme ve reklam için kullanılır. 22 saniye
C adform.net Kullanıcının tarayıcısının çerezleri destekleyip desteklemediğini kontrol etmek için kullanılır. Almanya 30 gün
tuuid bidswitch.net Hedeflenen reklamları görüntülemek amacıyla, ziyaret sayısı, web sitesinde geçirilen ortalama süre ve hangi sayfaların yüklendiği gibi kullanıcının web sitesine yaptığı ziyaretlerle ilgili ziyaretçi verilerini toplar. 365 gün
c bidswitch.net Kullanıcı kimliğinin senkronizasyonunu ve çeşitli reklam hizmetleri arasında kullanıcı verilerinin değişimini düzenler. Birleşik Krallık 365 gün
tuuid_lu bidswitch.net Reklam alaka düzeyini optimize etmeye ve ziyaretçinin aynı reklamları birden çok kez görmemesini sağlamasına olanak tanır. Birleşik Krallık 365 gün
uid adform.net Bu çerez, tekrar girişte ziyaretçiyi tanımak için kullanılır. Kullanıcı davranışıyla ilgili ayrıntıları kaydetmeye ve sosyal paylaşım işlevini kolaylaştırmaya olanak tanır. ABD 60 gün
google_push bidswitch.net BidSwitch, bir web sayfası yüklendiğinde birden çok reklam verenin kullanıcı profili kimliklerini paylaşmasına izin vermek için bu tanımlama bilgisini bir kullanıcı tanımlayıcısı olarak ayarlar. Birleşik Krallık 5 dk
suid simpli.fi Web sitesinin düzgün çalışmasını sağlayan bir Microsoft MSN çerezidir. ABD 1 yıl
suid_legacy simpli.fi Bu çerezler, sitemiz aracılığıyla reklam ortaklarımız tarafından yerleştirilebilir. Bu şirketler tarafından ilgi alanlarınızın bir profilini oluşturmak ve size diğer sitelerde alakalı reklamlar göstermek için kullanılabilirler. Doğrudan kişisel bilgileri saklamazlar, ancak tarayıcınızı ve internet cihazınızı benzersiz şekilde tanımlamaya dayanırlar. ABD 1 yıl
__Secure-1PSIDCC google.com Ziyaretçilerin web sitemizi nasıl kullandığı hakkında bilgi toplamak için kullanılır. 1 yıl
SIDCC google.com Bu çerez, kullanıcıların verilerini yetkisiz erişime karşı korumak için güvenlik önlemi olarak kullanılır. 1 yıl
__Secure-3PAPISID google.com Web sitesinin seçeneklerinin ve hizmetlerinin kullanımı için gerekli olan çerez. 2 yıl
__Secure-1PAPISID google.com Kişiselleştirilmiş Google reklamlarını göstermek için web sitesi ziyaretçisinin ilgi alanlarının bir profilini oluşturmak amacıyla kullanılır. 2 yıl
APISID google.com Youtube videolarının gömülü şekilde çalıştırılabilmesi, Kişiselleştirilmiş Google reklamlarını göstermek için web sitesi ziyaretçisinin ilgi alanlarının bir profilini oluşturmak amacıyla kullanılır. 2 yıl
__Secure-3PSID google.com Yeniden hedefleme yoluyla alakalı ve kişiselleştirilmiş reklamlar göstermek için web sitesi ziyaretçilerinin ilgi alanlarını gösteren bir profil oluşturur. 2 yıl
__Secure-3PSIDCC google.com Yeniden hedefleme yoluyla alakalı ve kişiselleştirilmiş reklamlar göstermek için web sitesi ziyaretçilerinin ilgi alanlarını gösteren bir profil oluşturur. 2 yıl
SID google.com Google'dan belirli araçları indirin ve belirli araçları kaydedin tercihler, örneğin arama sonuçlarının sayısı sayfa başına veya Güvenli Arama filtresinin etkinleştirilmesi 2 yıl
HSID google.com Web sitesi ziyaretçisinin ilgi alanlarının bir profilini oluşturmak ve diğer sitelerde alakalı reklamlar göstermek için DoubleClick (Google'a aittir) tarafından ayarlanır. 2 yıl
__Secure-1PSID google.com Ziyaretçilerin web sitemizi nasıl kullandığı hakkında bilgi toplamak için kullanılır. 1 yıl
SAPISID google.com Youtube videolarının gömülü şekilde çalıştırılabilmesi için kullanılır. 2 yıl
fr facebook.com Facebook tarafından, üçüncü taraf reklamcılardan gerçek zamanlı teklif verme gibi bir dizi reklam ürünü sunmak için kullanılır. 90 gün
1P_JAR gstatic.com Bu çerezler internet sitesine ilişkin istatistiklerin toplanması ve satış/ziyaretçi oranlarının takibi için kullanılmaktadır. 30 gün
_mkto_trk cloudflare.com Bu çerez, etkileşimi saklamak ve izlemek için kullanılır. 270 gün
_gcl_au cloudflare.com Dönüşün oranını ölçen Google Adsense çerezidir. 90 gün
euds rfihub.com Aynı reklam ağını kullanan web sitelerinde kullanıcının hareketine göre reklam gösterimini optimize etmek amacıyla IP adresi, coğrafi konum, ziyaret edilen web siteleri ve kullanıcının hangi reklamları tıkladığı gibi anonimleştirilmiş kullanıcı verilerini kaydeder. Oturum çerezi
eud rfihub.com Bu çerezler, kullanıcıların ilgili reklamları görmesini sağlamak için ağ sitelerinde hedefli reklamlar sunmak için kullanılır. 1 yıl
ruds rfihub.com Bu çerezler, kullanıcıların ilgili reklamları görmesini sağlamak için ağ sitelerinde hedefli reklamlar sunmak için kullanılır. Oturum çerezi
rud rfihub.com Bu çerezler, kullanıcıların ilgili reklamları görmesini sağlamak için ağ sitelerinde hedefli reklamlar sunmak için kullanılır. 1 yıl
tt_viewer teads.tv Video reklamları görüntülemek ve kullanıcı alaka düzeyine göre optimize etmek için kullanılır. 364 gün
yuidss yandex.ru Bu tanımlama bilgisi, kullanıcının oturumunu tanımlamak ve web sitesindeki etkinliklerinin uygun sunuculara doğru şekilde yönlendirilmesini sağlamak için kullanılır. 10 yıl
yandexuid yandex.ru Bu tanımlama bilgisi, benzersiz kullanıcıları belirlemek ve Yandex'in çeşitli hizmetlerindeki etkinliklerini izlemek için kullanılır. 10 yıl
mt_mop mathtag.com MediaMath ad-exchange ve Google tarafından sağlanan birden çok web sitesinden gelen ziyaretçi verilerini kullanarak reklam alaka düzeyini optimize etmek için hedefleme amacıyla kullanılır ABD 30 gün
sa-user-id sync.srv.stackadapt.com Kullanıcı tanımlaması için rastgele kimlik belirler. 365 gün
sa-user-id-v2 sync.srv.stackadapt.com Kullanıcı tanımlaması için rastgele kimlik belirler. 365 gün
YSC youtube.com Bu çerez, gömülü videoların görüntülenmelerini izlemek için YouTube tarafından ayarlanır. Oturum çerezi
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Bu çerez, YouTube tarafından kullanıcının tarayıcısı ve cihazı hakkında ekran çözünürlüğü ve tercih edilen dil gibi bilgileri toplamak için kullanılır. 180 gün
b blismedia.com Ziyaret sayısı, web sitesinde geçirilen ortalama süre ve hangi sayfaların yüklendiği gibi kullanıcının web sitesi ziyaretleriyle ilgili anonim verileri toplar. Kayıtlı veriler, web sitesi içeriğini ziyaretçiye göre özelleştirmek amacıyla kullanıcıların ilgi alanlarını ve demografik profillerini kategorize etmek için kullanılır. 1 yıl
uuid2 adnxs.com Tekrar ziyaretler için bir kullanıcının cihazını tanımlayan özelleştirilmiş bir kimlik kaydeder. Kimlik, hedeflenen reklamlar için kullanılır. 90 gün
CMID casalemedia.com Hedeflenen reklamları görüntülemek amacıyla, ziyaret sayısı, web sitesinde geçirilen ortalama süre ve hangi sayfaların yüklendiği gibi kullanıcının web sitesine yaptığı ziyaretlerle ilgili anonim verileri toplar. 365 gün
CMPS casalemedia.com Hedeflenen reklamları görüntülemek amacıyla, ziyaret sayısı, web sitesinde geçirilen ortalama süre ve hangi sayfaların yüklendiği gibi kullanıcının web sitesine yaptığı ziyaretlerle ilgili anonim verileri toplar. 90 gün
CMPRO casalemedia.com Hedeflenen reklamları görüntülemek amacıyla, ziyaret sayısı, web sitesinde geçirilen ortalama süre ve hangi sayfaların yüklendiği gibi kullanıcının web sitesine yaptığı ziyaretlerle ilgili anonim verileri toplar. 90 gün
gid_CAESEHDaaTBd7EwxgkTa9gqufzo ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
cid_e90e0018ee8a4cdba15321b761add63b ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
anj adnxs.com Geri dönen bir kullanıcının cihazını tanımlayan benzersiz bir kimlik kaydeder. Kimlik, hedeflenen reklamlar için kullanılır. 90 gün
ANON_ID tribalfusion.com Bu çerezler, kullanıcıların ilgili reklamları görmesini sağlamak için ağ sitelerinde hedefli reklamlar sunmak için kullanılır. 90 gün
ANON_ID_old tribalfusion.com Bu çerezler, kullanıcıların ilgili reklamları görmesini sağlamak için ağ sitelerinde hedefli reklamlar sunmak için kullanılır. 90 gün
ssi sitescout.com Bu çerez, kullanıcıların ilgili reklamları görmesini sağlamak için ağ sitelerinde hedefli reklamlar sunmak için kullanılır. 365 gün
UserID1 adfarm1.adition.com Bu çerez, bir ziyaretçi hakkında bilgi toplamak için kullanılır. Bu bilgi, belirli bir ziyaretçiyle ilgili bilgileri içeren bir kimlik dizesi haline gelecektir. Kimlik bilgileri dizeleri, benzer tercihlere sahip grupları hedeflemek için kullanılabilir veya reklam değişimleri tarafından kullanılabilir. 90 gün
_ssuma sitescout.com Bu çerez, kullanıcıların ilgili reklamları görmesini sağlamak için ağ sitelerinde hedefli reklamlar sunmak için kullanılır. 30 gün
everest_g_v2 everesttech.net Ziyaretçinin başlangıçta bir reklamı tıkladıktan sonra kimliği oluşturulur ve sonraki tıklamaları müşterinin web sitesindeki diğer olaylarla eşleştirmek için kullanılır 365 gün
matchgoogle w55c.net Bu çerez, kullanıcı kimliğinin senkronizasyonunu ve kullanıcı verilerinin Google ile değişimini düzenler. 30 gün
bcookie linkedin.com Platformun kötüye kullanımını tespit etmek için LinkedIn‘e erişen cihazları benzersiz olarak tanımlayan Tarayıcı Kimliği çerezi 365 gün
lidc linkedin.com Gömülü hizmetlerin kullanımını izlemek için sosyal ağ hizmeti LinkedIn tarafından kullanılır. 24 saat
A3 yahoo.com Birden çok web sitesindeki kullanıcı davranışı hakkında bilgi toplar. Bu bilgiler, web sitesindeki reklamların alaka düzeyini optimize etmek için kullanılır. ABD 1 yıl
ADKUID adkernel.com Kullanıcı tanımlaması için kimlik belirler. 30 gün
ADK_EX_11 adkernel.com Bir değişim ortağının bu kullanıcı için başarıyla eşitlediği bir işaret içerir. 14 gün
__mguid_ mediago.io Geri dönen bir kullanıcının cihazını tanımlayan benzersiz bir kimlik kaydeder. Kimlik, hedeflenen reklamlar için kullanılır. 365 gün
OTP onetag-sys.com Bu çerez, kullanıcılara web sitesinde gezinirken gösterilen ilgi alanları doğrultusunda reklam göstermek için kullanılmaktadır. 1 yıl
na_tc e.dlx.addthis.com Bu çerez, kullanıcıların çeşitli ağ ve paylaşım forumlarında içerik paylaşmasına yardımcı olur. ABD 1 yıl
na_id addthis.com Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında bağlantıların paylaşılmasını sağlamak için kullanılır. ABD 1 yıl
ouid addthis.com Bu çerez, kullanıcıların çeşitli ağ ve paylaşım forumlarında içerik paylaşmasına yardımcı olur. ABD 1 yıl
na_rn dlx.addthis.com Bu çerez, tekrar girişte ziyaretçiyi tanımak için kullanılır. Kullanıcı davranışıyla ilgili ayrıntıları kaydetmeye ve sosyal paylaşım işlevini kolaylaştırmaya olanak tanır. ABD 30 gün
na_sr dlx.addthis.com Bu çerez, tekrar girişte ziyaretçiyi tanımak için kullanılır. Kullanıcı davranışıyla ilgili ayrıntıları kaydetmeye ve sosyal paylaşım işlevini kolaylaştırmaya olanak tanır. ABD 30 gün
na_srp dlx.addthis.com Bu çerez, tekrar girişte ziyaretçiyi tanımak için kullanılır. Kullanıcı davranışıyla ilgili ayrıntıları kaydetmeye ve sosyal paylaşım işlevini kolaylaştırmaya olanak tanır. ABD 52 saniye
na_sc_e dlx.addthis.com Bu çerez, tekrar girişte ziyaretçiyi tanımak için kullanılır. Kullanıcı davranışıyla ilgili ayrıntıları kaydetmeye ve sosyal paylaşım işlevini kolaylaştırmaya olanak tanır. ABD 30 gün
pid gonet-ads.com Geri dönen bir kullanıcının cihazını tanımlayan benzersiz bir kimliği kaydeder. Kimlik, hedeflenen reklamcılık için kullanılır. 1 yıl
AWSALB fksnk.com Bu çerez, oturumu hedefle eşleştirmek için kullanılır. Uygulamanızın kendi oturum tanımlama bilgisi yoksa, kendi yapışkanlık sürenizi belirleyebilir ve yük dengeleyicinizin kullanıcının isteğini tutarlı bir şekilde aynı hedefe ne kadar süreyle yönlendirmesi gerektiğini yönetebilirsiniz. 7 gün
f_001 fksnk.com Web sitesini optimize etmek ve web sitesindeki reklamları daha alakalı hale getirmek için kullanıcı davranışı ve etkileşimi hakkında veri toplar. 90 gün
g_001 fksnk.com Web sitesini optimize etmek ve web sitesindeki reklamları daha alakalı hale getirmek için kullanıcı davranışı ve etkileşimi hakkında veri toplar. 24 saat
__kuid adsby.bidtheatre.com Bu çerez, bir ziyaretçi hakkında bilgi toplamak için kullanılır. Bu bilgiler, belirli bir ziyaretçiyle ilgili bilgileri içeren bir kimlik dizesi haline gelmektedir. Kimlik bilgi dizeleri, benzer tercihlere sahip grupları hedeflemek için kullanılabilir veya üçüncü taraf etki alanları veya reklam değişimleri tarafından kullanılabilir. 7 gün
cid_126fcdacfb26450692079878271b35de ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
gid_CAESEEcohJty1GbDGlXVTrwtJh8 ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
cid_c21271022bce4b5fb8c1d2496ba36eca ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
gid_CAESELht_66jseYQT5W-0pUiTWM ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
gid_CAESED-ZfxdqnIEjmkPL2t1CU4Q ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
cid_c57358ee999c40b998c40d11437ec63d ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
GAID bluevoox.com GAID, reklam verenler için, kullanıcı gizliliğini güvende tutarken Android cihazlarda kullanıcı reklam etkinliğini anonim olarak izlemelerine olanak tanıyan bir çerezdir. 30 gün
cid_ec3f3c4c5ce248c9bb427f348b078779 ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
gid_CAESENIaMh13kEN_-6ofs1IBPsA ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
gid_CAESEMUzFd-cJ_vvYRsE7r-otMs ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
cid_0d93b4e677a84f75b4ce168643c2a77c ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
gid_CAESEKBPkmslSfipNqtuCtWxT8k ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
cid_4292bac8b56c4c7cbb46ccf50e0ef24e ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
id doubleclick.net Tekrar ziyaretler için bir kullanıcının cihazını tanımlayan özelleştirilmiş bir kimlik kaydeder. Kimlik, hedeflenen reklamlar için kullanılır. 2 yıl
gid_CAESEPcVXR2KHM2Jw4Ozj3CFVMs ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
cid_0e463decdb924b059caf3a1d70dc056a ctnsnet.com Özel reklamlar sunmak ve siteler arasında izlenen anonim bir kullanıcı profili tutmak. 365 gün
uuid mathtag.com Hangi sayfaların yüklendiği gibi kullanıcının web sitesine yaptığı ziyaretlerle ilgili verileri toplar. Kayıtlı veriler, hedeflenen reklamlar için kullanılır. 1 yıl
rlas3 rlcdn.com Ziyaret sayısı, sitede geçirilen ortalama süre ve hedeflenen reklamları görüntülemek amacıyla hangi sayfaların yüklendiği gibi siteye yapılan kullanıcı ziyaretleri hakkında anonim veriler toplar. ABD 365 gün
pxrc rlcdn.com Bu çerez, size ve ilgi alanlarınıza daha uygun reklamlar sunmak için kullanılır. Ayrıca, bir reklamı görme sayınızı sınırlamak ve reklam kampanyasının etkinliğini ölçmeye yardımcı olmak için de kullanılır. ABD 60 gün
wfivefivec w55c.net Hangi sayfaların yüklendiği gibi kullanıcının web sitesine yaptığı ziyaretlerle ilgili verileri toplar. Kayıtlı veriler, hedeflenen reklamlar için kullanılır. 1 yıl

Kategori 4 : İşlevsel Çerezler

Web sitesi veya uygulamalarda (masaüstü, mobil veya IOT cihazlardaki uygulamalar da dâhil olmak üzere) kullanılan kişiselleştirme ve tercihlerin hatırlanması amaçları ile kullanılan çerezlerdir. Bu çerezler zorunlu çerezler dışında kalan işlevsellikleri sağlama amacıyla kullanılmaktadır. İlgili kişinin bir bilgi toplum hizmetini açıkça talep ettiğinin aşikâr olmadığı durumlarda açık rızaya dayanılır.

Çerez Sağlayıcı Açıklama Aktarım Süre
zuid zemanta.com Anonim kullanıcının kimliğini tutar. Önerilere yapılan tıklamalar gibi kullanıcı işlemlerini izlemek için kullanılır Almanya 365 gün
__cf_bm g2crowd.com Bu çerez, insanlarla botları ayırt etmek için kullanılır. Bu, web sitelerinin kullanımı hakkında geçerli raporlar hazırlamak için web sitesi için faydalıdır. 30 gün
sp quantserve.com Bu çerez, sayfalar arasında işlevler sağlamak için kullanılır. 90 gün


Kategori 5 : Diğer Çerezler
 
Çerez Sağlayıcı Açıklama Aktarım Süre
_YA_PROD_SESSION_ www.youthall.com 60 gün
d quantserve.com ABD 90 gün
OTZ accounts.google.com Web sitesi trafikleri bilgi takibi için kullanılır. 2 yıl
chk sync.gonet-ads.com Oturum çerezi
sa-user-id-v3 sync.srv.stackadapt.com 365 gün
auid acuityplatform.com 365 gün
aum acuityplatform.com 365 gün

Çerezlerin Saklanma Süreleri

Çerezler saklanma süreleri açısından kalıcı veya geçici süreli olmak üzere iki farklı kategoriye ayrılır.

Geçici süreli çerezler, oturum çerezi olarak adlandırılır ve tarayıcı oturumu boyunca saklanır. Tarayıcı oturumu kapatıldığında sona erer.

Kalıcı çerezler, daha uzun süreli çerezlerdir ve oturumlar arasında da cihazınızda saklanmaya devam ederler. Kalıcı çerezler, kullanıcı tercihlerinin hatırlanması için kullanılır. Ziyaretçiler, tarayıcı ayarlarından kalıcı çerezleri silebilirler.

Çerezlere İlişkin Tercih Haklarınız

Tarayıcıların pek çoğu başta çerezleri kabul eder biçimde tasarlanmıştır, ancak ziyaretçiler dilerlerse çerezlerin kullanılmaması veya çerez gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde tarayıcı ayarlarını değiştirebilirler. Daha önceden tarayıcıda depolanmış çerezleri de ayarlardan silmek mümkündür. Ziyaretçiler, tarayıcı ayarlarından (i) çerezleri tamamen silmeyi veya (ii) sadece belli web sitelerinden gönderilen çerezleri silmeyi veya (iii) belli bir döneme ait çerezleri silmeyi seçebilirler.

Web Sitesi’ndeki çerezlerin kullanımına ilişkin tercihlerinizi Çerez Ayarları’ndan seçebilirsiniz.

Diğer Faydalı Kaynaklar

Tarayıcı üreticileri, kendi ürünlerinde çerezlerin yönetimi ile ilgili yardım sayfaları sunmaktadır. Aşağıdaki bağlantılardan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

  • Google Chrome
  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Safari (Bilgisayar)
  • Safari (Mobil)
  • Android Tarayıcı
  • Opera
  • Opera Mobile

Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız

Kişisel verilerinize ilişkin olarak KVKK Madde 11 uyarınca aşağıdaki haklara sahipsiniz.

  • Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenebilirsiniz.
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep edebilirsiniz.
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilirsiniz.
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişiler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteyebilir ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteyebilirsiniz.
  • KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteyebilir ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteyebilirsiniz.
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz edebilirsiniz.
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep edebilirsiniz.

Yukarıda belirtilen haklarınıza ilişkin taleplerinizi aşağıda belirtilen iletişim bilgilerine yazılı olarak, kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da daha önce bize bildirdiğiniz ve sistemde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanarak bize iletebilirsiniz. Talepleriniz en kısa sürede ve her durumda en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılır. İşlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi halinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nca belirlenen tarifedeki ücret uygulanır.

İletişim Bilgilerimiz

STJ İnsan Kaynakları Bilişim ve Danışmanlık Anonim Şirketi

Mersis No: 0781056206100017

İletişim

E-posta: stjinsankaynaklari@hs01.kep.tr

Adres: Sahrayı Cedit Mah. Atatürk Cad. Mesa Koz No:69/184 34734 Kadıköy/İstanbul

Herhangi bir sorunuz varsa veya bizimle iletişime geçmeniz gerekiyorsa, legal@youthall.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.