Youth Awards’ta Yer Almanız İçin 5 Harika Neden | Youthall
Fikirlerinize değer veriyoruz. Youthall Gençlerin Beklenti ve Yönelimleri Araştırması'na hemen katılın!

Youth Awards’ta Yer Almanız İçin 5 Harika Neden

10 Haziran 2022
İçeriği Paylaş:

Youthall olarak organize ettiğimiz Türkiye’nin her yerinden 18-35 yaş aralığındaki gençlerin oylarıyla belirlenecek olan Youth Awards heyecanı başladı. Farklı sektör ve alanlarda en beğenilen şirketlerin oylanacağı Youth Awards, bu yıl 24 Haziran - 26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Kategorilerde dereceye giren şirketlerin, oylama sürecinin sonrasında duyurulacağı ve ödüllendirileceği Youth Awards’a aday olmak isteyen şirketler için son başvuru tarihi ise 20 Haziran! Aday olma süreci devam ederken Youth Awards’ta yer almanız için 5 harika nedeni sizler için listeledik.


1. İşveren Markanıza Yatırım Yaparsınız


İşveren markası iletişiminde ödüller çok önemli bir faktördür. Özellikle bugünün ve yarının istihdamını oluşturacak olan gençler tarafından tercih edildiğinizi iletişim kanallarınızda duyurmanız işveren markanızın güçlenmesine olanak sağlayacaktır. 


2. Genç Yeteneklerin İlgisini Çekersiniz


Geçtiğimiz sene 46.238 Youthall kullanıcısının oy kullandığı Youth Awards, bu sene yeni kategorileri ve aday olan şirketleri ile daha fazla genç yeteneğe ulaşacak. Oylamada yer almak en iyi genç yeteneklerin ilgisini çekmenize olanak sunacaktır.


3. İtibarınızı Artırırsınız


Genç yetenekler tarafından ödüle layık görülmek, insan kaynakları ve işveren markası süreçlerinizi doğru yönettiğinizi vurgulayan en etkili adımdır. Bu alanlardaki çalışmalarınızı duyurmak mevcut ve potansiyel çalışanlarınıza yönelik itibarınızı artıracaktır. 


4. Sektörünüzde Bir Adım Öne Çıkarsınız


Farklı sektörlerden şirketlerin içinde bulunduğu yetenek kazanımı rekabetinde Youth Awards ile diğer şirketler arasından bir adım öne çıkabilirsiniz. Gençlerin çalışmak istediği şirketlerden biri olmak, sizi kendi sektörünüzde ileriye taşıyacaktır. 


5. Benchmarking Fırsatı Yakalarsınız


Çalışmalarınıza farklı bir perspektiften bakmanızı ve iyileştirme yapmanız gereken kısımları tespit etmenizi sağlar. Genç yetenekler tarafından en iyi seçilmek, şirketinizin sektördeki diğer şirketlere göre konumunu tespit etmek ve daha da iyisi olmak adına size yardımcı olacaktır. 


Youth Awards’ın kategorilerinde dereceye girmek ve genç yeteneklerin gözündeki “en”lerden biri olmak için siz de hemen aday olarak yerinizi alabilirsiniz!