DİMES, Z Kuşağının Dilinden Konuşuyor | Youthall
Fikirlerinize değer veriyoruz. Youthall Gençlerin Beklenti ve Yönelimleri Araştırması'na hemen katılın!

DİMES, Z Kuşağının Dilinden Konuşuyor

23 Şubat 2023
İçeriği Paylaş:

DİMES’in yeni kampanyası, Z kuşağının oyunculuk, spor, sosyal medya, müzik gibi farklı alanlarda başarı sağlayan isimlerini bir araya getiriyor. Kampanya ile gençlere kendilerini ifade edebilecekleri yepyeni bir alan oluşturma yolculuğuna çıkan DİMES, reklam filmiyle de bir Z kuşağı manifestosuna imzasını attı.

DİMES tarafından yayınlanan Gençlik Manifestosu kampanyası, Z kuşağının sıkça kullandığı ve daha ileri yaştakilerin de sempatik bulduğu ‘düşeriz’ kelimesi çevresinde şekilleniyor. DİMES’in gerçekleştirdiği araştırmalar, düşeriz kelimesinin gençler arasında keyfe ve heyecana ulaşmak manasında oldukça güçlü anlaşıldığını ortaya koyuyor. Stratejisinin yanı sıra, TV & dijital ve 360 derece kurgusu da Reklamania Creative tarafından hazırlanan kampanyanın manifesto filmi, DİMES Club YouTube kanalında yayına girdi. Manifesto filminden yola çıkılarak TV ve dijital platformlar için oluşturulan reklam filmi de 7 Eylül’de ekranlarda olacak.

DİMES’in yeni kampanyası Onur Seyit Yaran, Nisa Bölükbaşı, Güneş (Taşkıran), Cemre Solmaz, Zeynep Buse Korkmaz ve Eza (Koray Albayrak) gibi genç kuşağın başarılı ve ünlü isimlerini bir araya getiriyor. Kampanya ve manifesto filmi için, Türkiye’de yeni nesil RnB/Pop müziğini temsil eden ve Atlantis adlı albümüyle beraber stream rekorları kıran Güneş ve son zamanların öne çıkan isimlerinden biri olan Eza tarafından, tamamen kendi sözleriyle, Z kuşağının hayata bakışını yansıttıkları özel bir şarkı hazırlandı.