Hayatımda açılan yeni ve güneş alan pencerem | Youthall

Hayatımda açılan yeni ve güneş alan pencerem

24 Temmuz 2023
İçeriği Paylaş:

Gençlik Sosyal Yatırım Programı İLERİDE, gençleri geleceğin iş dünyasına hazırlamak amacıyla oluşturulmuş çok yönlü bir program. Katılımcılar, çeşitli eğitimlere katılarak kişisel ve profesyonel gelişimlerini sağlıyorlar, iş dünyasında öne çıkan ‘yeni yüzyıl yetkinlikleri, dijital yetkinlikler, sosyal beceriler ve yaratıcılık’ gibi yetkinlikleri elde ediyorlar.

Öğrenme deneyimleri boyunca gençlerin katılımları ve düşünceleri her zaman önceliklidir.

Program, onların görüşlerini ifade etmeleri ve öğrenme deneyimlerini paylaşmaları için bir alan sağlar. Gençler, bu deneyimlerini yazılı olarak belgelerler, böylece hem kendilerine hem de diğer gençlere yol gösterirler.


Elif Arpacık - Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi

Shell Türkiye ve yeni nesil öğrenme platformu olan Bilim Virüsü iş birliğinde hayata geçirilen Gençlik Sosyal Yatırım Programı İLERİDE’ye dahil olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Katıldığımız eğitimler ve edindiğimiz yetkinlikler ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere emanet ettiği Cumhuriyet’e sahip çıkma yolculuğumuzda bizlere sönmeyecek bir ışık bahşettiler. Çeşitli yetkinlik düzeyindeki uzmanlardan aldığımız her bir eğitim, yolumuzu aydınlatarak kendimize ve ülkemize faydalı olma yolculuğumuzda enerji kaynağımız oldu. İLERİDE sayesinde öğrenme eyleminin ve bir değil biz olma bilinciyle takım halinde çalışmanın ne kadar keyifli olduğunu dört ay süren bu yolculuğumda yaşama şansını elde ettim. Bu keyifli öğrenme sürecinde öncelikle Shell Türkiye ve Bilim Virüsü ailelerine çok teşekkür ediyorum. Tanışma, eğitimler, vaka çalışması, proje geliştirme gibi her biri birbirinden keyifli geçen program aşamalarında İLERİDE programı içerisinde bulunan her kişiyi ailemden biri olarak görmek ve takım ruhunu tüm benliğimle hissetmek hayat yolculuğumda bana ayrı bir pencere açtı. Hayatımda açılan bu yeni ve güneş alan penceremin camından her baktığımda İLERİDE Programı'nda emeği geçen herkesi büyük bir minnet ve sevgiyle hatırlayacağım.