Outside the Borders: Garanti BBVA Teknoloji X Youthall | Youthall

Outside the Borders: Garanti BBVA Teknoloji X Youthall

17 Ağustos 2021
İçeriği Paylaş:

Garanti BBVA Teknoloji, işe alım için başlıca hedef kitlelerine nasıl ulaşıyor?


Projelerin Ana Fikri ve Zorluklar:


Garanti BBVA Teknoloji olarak yürüttüğümüz tüm projelerin ana amacı teknoloji tutkunu genç yetenekleri Garanti BBVA Teknoloji bünyesindeki en uygun kariyer fırsatları ile buluşturmaktı.

Gençlerimizin kariyerleri için en uygun alternatifleri keşfetmemiş olmaması; farklı kariyer fırsatlarından, Garanti BBVA Teknoloji olarak sunacağımız keyifli çalışma ortamı ve gelişim fırsatlarından haberdar olamaması yaşadığımız zorluklardandı. Hedefimiz kendimizi en gerçekçi şekilde anlatabilmek; sunabileceklerimizi gösterebilmek ve birlikte daha iyisini başarabileceğimize dair ortak inanç oluşturabilmekti.


Hedefler:

Projelerimizin sonunda Garanti BBVA Teknoloji ile ilgili farkındalığı yükselmiş, bizi tanıyabilmiş ve sunabileceğimiz fırsatları öğrenmiş gençlerle çalışma arkadaşı olabilmeyi hedefledik.


Youthall İş Birliği:

Youthall online alandaki deneyimleri ve geniş kitlelere hitap ediyor olması yönleri ile tercih edildi. Youthall üzerinden yayınladığımız ilanlarımız ile programlara başlayıp; Youthall ve kendi kurumsal sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız paylaşımlar ile duyurularımızı tamamladık. Online etkinliklerimizde alt yapı desteği aldık. Etkinlikler ardından yaptığımız anketlerle sürekli gelişim ve değişim imkanı elde ettik.


Sonuçlar:

Tüm işbirliklerimiz sonucunda aramıza onlarca stajyer ve yüzlerce yeni çalışma arkadaşı katıldı. Bu süreçte online etkinliklerin ve iletişimin gücünü gördük. Garanti BBVA Teknoloji, yıllardır olduğu gibi yine ve tutkuyla teknolojinin öğreten ve geliştiren şirketi olmaya devam ediyor.