Outside the Borders: DenizBank X Youthall | Youthall

Outside the Borders: DenizBank X Youthall

17 Ağustos 2021
İçeriği Paylaş:

«Gelecek Deniz’de Güzel» mottosunu benimseyen DenizBank’ın staj programları Denizaşırı, Deniz’in İncileri ve Denizîn İncileri Plus programlarının detaylarını aktarıyoruz.


Projenin Ana Fikri ve Zorluklar:


Gerçekleştirdiğimiz projelerde, Gelecek “Denizde” Güzel mottosu ile yola çıkarak geleceğimiz olan genç yetenekleri DenizBank iklimi ile tanıştırmayı, gençlerin kültürümüzü deneyimlemelerini hedefledik. Çocuklarımızın çalışması isteyeceği bir yer yaratmak için hep birlikte çalışırken genç yeteneklerin de bu kültüre katkı sağlamasını amaçlayan programlar tasarladık. Bu programlar ile genç yetenekleri bankamızı ve bankacılığı tanıtmayı hedefledik.



Hedefler:

Programlarımızı tasarlarken öncelik olarak tüm öğrencilere ulaşmayı hedefledik. Üniversite hazırlık ve birinci sınıf öğrencileri için “Denizaşırı”, önlisans son sınıf, ikinci ve üçüncü sınıflar için “Deniz’in İncileri”, dördüncü sınıf öğrencileri için ise “Deniz’in İncileri Plus” programlarımız ile DenizBank’ı deneyimlemeleri, kariyer hayatına hazırlanırken yanlarında olmayı ve Deniz’in İncileri Plus programımızın ardından birer Denizci olarak aramıza katılmaları en büyük hedefimizdir.


Youthall İş Birliği:

Youthall’un gençlere yönelik izlediği strateji ve güçlü iletişim ağı tercih sebebimiz oldu. Tüm başvuru ve duyuru süreçlerini birlikte ilerlettik.



Sonuçlar:

Tasarladığımız programlar kapsamında sadece 2020 yılında yaklaşık 1000 öğrenciye ulaştık. DenizBank olarak genç yetenekleri ağırladığımız programlarımıza devam edeceğiz. 

Bu süreci tek bir cümle ile özetlemek istersek; “Gelecek Deniz’de Güzel!”