Outside the Borders: Doğuş Grubu X Youthall | Youthall
Fikirlerinize değer veriyoruz. Youthall Gençlerin Beklenti ve Yönelimleri Araştırması'na hemen katılın!

Outside the Borders: Doğuş Grubu X Youthall

17 Ağustos 2021
İçeriği Paylaş:

Youthall olarak işveren markasını dijitalleştirmesine destek olduğumuz Doğuş Grubu’ndan süreçle ilgili detayları dinliyoruz.


Projenin Ana Fikri ve Zorluklar:


Doğuş Grubu olarak gençlerle daha çok bir araya gelmeyi ve birlikte etkinliklerde buluşup projeler üretebilmeyi hedefliyorduk. Bu nedenle öncelikle ülkemizin önde gelen işveren markası platformlarından biri olan Youthall’da şirketimizin profil sayfamızı oluşturduk. Sürecin en başından beri Youthall ekibi bizimle yakından ilgilendi, kolay ve hızlı bir şekilde profilimizi yönetmeye başladık.


Hedefler:

Bu zamana kadar Youthall ile iki etkinlik gerçekleştirdik: Digital Career Summit ve Social Awareness Career Summit. Hem etkinlikleri hem de profil sayfamızın oluşturulmasını birer proje olarak ele alırsak ulaşmak istediğimiz hedefler: genç yeteneklerle bir araya gelip fikirlerini alabilmek, birebir üniversite öğrencileri ve yeni mezunlarla buluşmak ve onlara kariyer gelişimlerinde destek olup hayatlarına dokunmaktı. Youthall her aşamada bizi bilgilendirdi, yönlendirdi ve destek oldu. Sorunsuz bir şekilde tüm etkinliklerimizi büyük keyif alarak tamamladık. Hatta bu süreçte sitenin en’leri arasına girmeyi bile başardık, mesela Social Awareness Career Summit oturumumuzla etkinliğin en çok izlenen ve ilgi gören şirketi olduk. :)


Youthall İş Birliği:

Öncelikle bir işveren markası platformu olarak Youthall’u seçmemizin nedenlerinden bazılarını şu şekilde sıralayabiliriz: şirketin kendisini günden güne geliştirmesi, güvenilir bir imaja sahip olması ve bünyesinde birçok firmayı barındırması. Ayrıca ekibimizde öğrencilik döneminde Youthall’a üye olmuş arkadaşlarımız da olduğundan onlardan da kullanıcı geri bildirimi olarak olumlu görüşler almıştık.

İlk etapta profil sayfamızı oluşturmak için Youthall ekibi ile online toplantılarda bir araya geldik, detayları konuştuk ve içeriğimizi hazırlayıp sayfamızı yayına aldık. Burada Youthall’un bize sayfanın direkt yönetimini vermesi de istediğimizde sayfa güncellemelerimizi yapabilmemiz ve takibimiz açısından yararlı oldu. Ardından, yapacakları etkinliklerden bizi sürekli haberdar ettiler ve biz de katılım sağlamaya başladık. Tüm süreçlerde Youthall ekibinden Betül Özcan’la iletişimdeydik. Betül, her daim bizi etkinlikleri hakkında detaylıca bilgilendirerek, gelişim önerileri sunarak ve ihtiyaçlarımıza hızlı şekilde yanıt vererek işlerimizi kolaylaştırdı, birlikte çalışmaktan oldukça keyif aldık. :)


Sonuçlar:

Gerek profilimiz hakkında yapılan yorumlar gerekse etkinliklerden aldığımız sonuçlara bakarsak genç yetenekler tarafından görünürlüğümüzün arttığını, şirketimizin Grup yapısının daha iyi bir şekilde yetenekler tarafından anlaşıldığını görüyoruz. Bundan sonraki süreçte daha birçok etkinliğe katılmayı planlıyor, ilerleyen dönemlerde Youthall’un da aracılığıyla Doğuş Grubu’na özel oturumlarda buluşmayı amaçlıyoruz. Bu süreçte elde ettiğimiz en önemli kazanım: yeni online dönemde en iyi genç yeteneklerle bir araya gelme fırsatını elde ederken Youthall gibi yenilikçi bir iş ortağını da tanımak oldu. Tüm süreç deneyimimizi geliştiğimiz, eğlenceli, heyecanlı bir iş birliği olarak özetleyebiliriz.