Neden Şirket Kültür Sayfası Kullanmalısınız? | Youthall
Fikirlerinize değer veriyoruz. Youthall Gençlerin Beklenti ve Yönelimleri Araştırması'na hemen katılın!

Neden Şirket Kültür Sayfası Kullanmalısınız?

02 Haziran 2022
İçeriği Paylaş:

Youthall ekibi olarak süreçlerinizi tek bir çatı altında yürütürken maksimum verim elde etmeniz bizim için oldukça değerli. İş ortaklarımızın geri bildirimlerinden ve yeni dönemde doğan ihtiyaçlarından ilham alarak diğer kariyer platformlarına oranla fark yarattığımız pek çok uygulama geliştirdik. Bunlardan bir tanesi olan şirket kültür sayfasını da özenle hazırlamaktayız. 

İşveren markanızı dijitalde büyütmek ve çekiciliğini artırmak için sunmuş olduğumuz “şirket kültür” sayfasıyla yüz binlerce genç yeteneğe ulaşıp markanızın hikayesini çalışma ortamınızın fotoğrafları, videoları ve çalışan referansları ile sunarak marka bilinirliğinizi artırmayı vadediyoruz. 

Genç yeteneklerin şirketinizi daha yakından tanıması ve markanızla iletişime geçebilmesi için dijital profil sayfanızı birlikte oluşturuyoruz. Tam da bu noktada sizi bir seçim karşılıyor: “standart profil sayfası” ya da “şirket kültür sayfası” seçimi. Bu içeriğimizde, şirket kültür sayfası kullanmanın size katacağı artı özelliklerden bahsedeceğiz. 

Şirket kültür sayfası ile birlikte kelime sınırı olmadan markanızı tanıtabilir, çalışanlarınızın yorumlarıyla birlikte şirketinizin çalışma ortamını ve dinamiğini doğru şekilde yansıtabilirsiniz. 

Sosyal medya hesaplarınızı sayfanıza ekleyebilir, bu sayede daha fazla kişinin sosyal medyadan size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Standart profil sayfasından farklı olarak daha fazla sayıda fotoğraf ekleyebilir, dilerseniz bir şirket videosu ile şirketinizi daha zengin içeriklerle adaylara anlatabilirsiniz.

Şirketinizin sunmuş olduğu yan haklar, şirketinizin tercih edilmesinde en büyük rolü oynayabilir. Şirket kültür sayfası ile yan haklarınızdan ayrı bir alanda bahsedebilir ve bu sayede diğer şirketlere kıyasla öne çıkabilirsiniz.

Standart kültür sayfasında bulunan reklam alanı, şirket kültür sayfasında bulunmaz. Bu sayede; adaylar şirket kültürünüzle ilgilenirken farklı şirketlerin ilanlarıyla dikkatleri dağılmaz ve odakları sadece sizin markanızda olur. 

Şirket kültür sayfasıyla yayınlanan ilanlarınızın altına ekleyebileceğiniz şirket detay bölümü, yayındaki ilanınızın daha fazla dikkat çekmesine olanak sağlar. Bu sayede siz şirketinizi en iyi şekilde tanıtırken değerleri, şirketinizin değerleriyle örtüşen adaylarla karşılaşma ihtimalinizi artırmış olursunuz. Unutmayın, artık adaylar şirketleri ilan detaylarına bakarak değil; şirket kültürü, yan hakları, çalışan mutluluğu gibi çeşitli kriterleri değerlendirdikten sonra seçiyor. Bu noktada işveren markanızı güçlendirmek ve ileri taşımak için şirket kültür sayfasını kullanabilirsiniz.

Youthall'u tanımak ve 1.100.000+ kullanıcımızla temas etmek isteyen her şirket ücretsiz şekilde Youthall'da standart profilini oluşturabiliyor ve sistemimizi deneyimleyebiliyor. Bu adımın ötesinde harekete geçmek isteyen ve daha zengin içerikleri gençlerle buluşturmaya hevesli olan ekipler ise şirket kültürü sayfasını tercih ediyor.




Eğer hala Youthall'u deneyimlemediyseniz önce bizimle standart profilinizi oluşturarak tanışmanızı çok isteriz. 

Eğer Youthall'u tanıyorsanız, zaten standart profile sahipseniz ya da şirket kültür sayfası fikri sizi heyecanlandırdıysa bizimle iletişime geçmeniz için sizi bekliyoruz! info@youthall.com 

Hem kendi sektörümüzden hem de farklı sektörlerden şirketlerin Youthall'daki şirket kültür sayfalarını incelemek ve fikir almak isterseniz buraya tıklayarak web sitemizin "Şirketler" bölümünü ziyaret edebilirsiniz!