Genç yetenekler nezdinde yürüttüğümüz işveren markası çalışmalarının anlamlı bir sonuçla karşılık bulmasından büyük gurur duyuyoruz. Go Company tarafından gerçekleştirilen Go Awards 2025’te, öğrencilerin oylarıyla “En Çok Çalışılmak İstenen Otomotiv Şirketi” seçildik.
Bu yıl 202 üniversiteden, 237 farklı bölümden toplam 126.419 öğrencinin katıldığı oylamada gençlerin tercihleriyle, sektörümüzde birinciliğe ulaştık. Bu başarı, gelişimi destekleyen, kapsayıcı ve ilham veren bir çalışma kültürü oluşturma konusundaki kararlılığımızın güçlü bir yansıması oldu.
Ödülü, şirketimiz adına, İnsan ve Kültür Grubu Grup Müdürü Gökhan Şahin, Kurumsal İletişim Uzmanı Selin Güven ve İnsan ve Kültür İş Ortağı Mısra Mahmuzlu aldı.
Hyundai Motor Türkiye olarak çalışan deneyimini sürekli geliştirmeye, genç yeteneklerin kariyer yolculuklarına değer katmaya ve sektörde örnek bir işveren markası yaratmaya devam edeceğiz.Hyundai Motor Türkiye’de kariyer fırsatları hakkında daha fazla bilgi almak için Kariyer sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.