En İyi Teknoloji Yeteneklerine Ulaşmak İçin Yeni Nesil 4 Öneri | Youthall
Fikirlerinize değer veriyoruz. Youthall Gençlerin Beklenti ve Yönelimleri Araştırması'na hemen katılın!

En İyi Teknoloji Yeteneklerine Ulaşmak İçin Yeni Nesil 4 Öneri

06 Kasım 2022
İçeriği Paylaş:

Geçtiğimiz günlerde 15 ilde 22 farklı sektörde faliyet gösteren 114 şirketin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz "Yetenek Yönetimi" anketinin sonuçları bizlere bir kez daha şirketlerde en uzun süre yetenek arayışında olunan departmanın bilgi teknolojileri departmanı olduğunu gösterdi. En çok yetenek arayışında olunan 3 pozisyonlar ise sırayla: yazılım geliştirme uzmanı, iş analisti ve veri analisti.

Hal böyleyken teknoloji alanındaki yeteneklere ulaşmaya duyulan ihtiyaç her geçen gün kendini daha fazla hissettiriyor.

İşte tam da bu noktada Youthall ile iş birliğinizi kurgulayarak en iyi teknoloji yeteneklerine ulaşabilmeniz için yeni nesil önerilerimiz var!


1. Youthall Kariyer Etkinlikleri


Farklı konseptlerde gerçekleşecek dijital ve hibrit seçenekli etkinliklerimizde yerinizi ayırabilir, genç yeteneklerle buluşabilirsiniz.


Data Science & Cyber Security Summit 

(17-18 Kasım 2022)


Veri bilimi, büyük veri, siber güvenlik vb. teknoloji odaklı alanlara ilgi duyan genç yeteneklerin katılımıyla gerçekleştirilen ilk ve en kapsamlı zirve niteliği taşıyan Data Science & Cyber Security Career Summit'e katılım gösterebilirsiniz. 


Engineering Career Summit 

(7-8-9 Aralık 2022)


Geçtiğimiz yıl 28 şirketin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz, bu yıl 7-8 Aralık’ta online ve 9 Aralık’ta Kolektif House Maslak’ta fiziksel olarak gerçekleşecek Türkiye'nin etkileşimi en yüksek mühendislik zirvesi Engineering Career Summit kapsamında yerinizi ayırabilirsiniz. 


2. Şirkete Özel Dijital Etkinlikler


Şirketlere özel konsept, görsel, başvuru, raporlama ve etkinlik altyapısı ile uçtan uca dizayn ettiğimiz dijital veya fiziksel etkinliklerle yalnızca hedef kitlenizdeki teknoloji yetenekleriyle en doğru şekilde buluşma imkanı yakalayabilirsiniz.


3. Ideathon/Hackathon Projeleri


İş ortaklarımızdan GOOINN ile birlikte dizayn edebileceğimiz Hackathon ve Ideathon projelerinizi baştan sona kurgulayabileceğimizi biliyor muydunuz? İhtiyaçlarınıza yönelik şekillendirebileceğimiz bu etkinliklerle ilgili beklentilerinizi bizimle paylaşabilir ve projelerinizi en verimli şekilde planlayabilirsiniz!

CASE: Uçtan uça tüm kreatif çalışmalarını, website dizaynı, başvuru iletişimi, Ideathon günü planlama ve tüm operasyonunu yönettiğimiz Enerjisa Dağıtım Şirketi ENTER Ideathon'u kapsamında 3 farklı şehirde 90'dan fazla katılımcı ile gerçekleştirdiğimiz Ideathon sonucunda 37 genç yetenek Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nde işe başlama fırsatı yakaladı. 


4. IT ve Teknoloji Ekiplerine Yönelik İşe Alım Programı Dizaynı


Teknoloji alanındaki yetenekleri bir program kapsamında ekibinize dahil etmek isterseniz programın kreatif süreçlerinden genç yeteneklere duyurulmasına, başvuru adımlarınızın şekillendirilmesinden raporlanmasına kadar tüm süreçleri Youthall ile dizayn edebilirsiniz.

CASE: Uçtan uca tüm kreatif çalışmaları, içerik ve başvuru iletişimini gerçekleştirdiğimiz Intertech için dizayn ettiğimiz StartTech online part time programı kapsamında 100'den fazla genç yetenek Intertech'te kariyerine başlama fırsatı buldu.

Hayata geçirebileceğimiz potansiyel tüm projeler için ekip olarak oldukça heyecanlıyız!

Bu opsiyonlar arasından ihtiyaçlarınıza en uygun alternatifi değerlendirmek ve fikirlerimizi sizinle paylaşmamızı isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz!