Youth Awards 2023 - Şirket Aday Başvuru Formu | Youthall

Şirket Aday Başvuru Formu

Katılım Şartları

Youth Awards 2023'te şirket olarak adaylık sürecinizi başlatabilmeniz ve yer alabilmeniz aşağıdaki katılım şartlarını kabul etmeniz gerekmektedir.

Genel Şartlar:

  • Adaylık katılım şartları metnini onaylayan ve kategori adaylık talebini STJ İnsan Kaynakları Bilişim ve Danışmanlık A.Ş.'ne (Bundan böyle "Youthall" olarak anılacaktır.) belirten her şirket, koşulları sağlaması halinde Youth Awards 2023’te aday olarak yer alabilecektir.
  • Başvuru metnini onaylayarak ödül sürecine dahil olan her şirket, dereceye girmesi durumunda Eylül ayında açıklanacak sonuçta duyurulacak ve paylaşılacaktır.
  • Başvuru sahibi, başvuru esnasında belirtmiş olduğu tüm şirket bilgilerinin doğruluğunu ve geçerliliğini şirketi adına kabul eder.
  • Youthall; yanlış yönlendirilen, tamamlanmamış ya da herhangi bir teknik nedenden ötürü ulaşmamış başvurular için hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.

Aday Olma Süreci:

  • Aday olacak her şirket için en az 50 çalışan ve üstü şartı aranmaktadır. Aksi takdirde yapılacak başvuru geçersiz olacaktır.
  • Aday olmak için belirlenen son tarihin ardından yapılan adaylık başvuruları geçerli olmayacaktır.
  • Her şirket en az bir sektörel bazlı kategoriye katılım göstermek zorundadır.
  • Adaylık talebi sonrası kategori bazlı uygunluk durumu, Youthall ekibi tarafından değerlendirilecek ve adaylık durumu ile ilgili bilgilendirilecektir.
  • Her şirket, en az 1 en çok 3 kategoride aday olabilir. Premium kategoriler 3 kategori hakkı kapsamı dışında değerlendirilir ve ücretli adaylık süreci içerir.
  • Tüm başvurular, online ortamda www.youthall.com üzerinden, resmi olarak alınır. Bu formu web sitesi üzerinden şartları kabul ederek doldurmayan şirketlerin adaylık başvurusu geçerli sayılamaz. E-posta, telefon vb. çeşitli kanallar üzerinden sözlü ya da yazılı olarak Youthall ekibine beyan edilen adaylık taleplerinin bir geçerliliği olmayacaktır.

Duyuru ve İletişim:

  • Süreçte yer alan her şirket; Youthall’un çeşitli kanallar üzerinden gerçekleştireceği tüm iletişim ve duyuru süreçlerinde (basılı ürünler ve dijital kanallar vb.) isminin, logosunun ve paylaştığı tüm bilgilerin Youthall ekibi tarafından kullanılmasına izin verir.
  • Yer alan her şirkete, Youthall ekibi tarafından adaylık duyuru görseli hazırlanır. Hazırlanan duyuru görsellerinin dışında şirket, kendi duyuru görsellerini kendi sosyal medya formatına uygun şekilde hazırlayabilir. Şirketler tarafından hazırlanan görseller için paylaşımdan önce Youthall ekibinin onayına sunulması beklenir.

Kategori Bazlı Şartlar:

  • "Sürdürülebilirlik Çalışmaları En Beğenilen Şirket" kategorisine şirketin web sitesinde yayınlanan 2022 yılı sürdürülebilirlik raporu ile başvuru yapılacaktır.
  • "Kariyer Hesabı En Beğenilerek Takip Edilen Şirket" kategorisinde yalnızca Instagram kariyer hesabı 10.000+ takipçi olan kariyer hesapları aday olarak yer alabilir. Şirketler, ana hesapları ile bu kategoride aday olarak yer alamaz.
  • "Kampüs Etkinliklerinin En Beğenilen Şirketi" kategorisine katılım gösterebilmek için 2022 yılında en az 5 kampüs etkinliğine katılım gösterilmiş olunması ve bu etkinlik bilgilerinin Youthall ekibi ile üniversite bilgisi eşliğinde paylaşılması gerekmektedir.
  • "En Beğenilen Uzun Dönem Staj Programı" kategorisinde yalnızca 6 aydan uzun süreli staj programları aday olarak yer alabilir. Program kapsamında aday olabilmek için stajyerlerin 2022 yılı içerisinde çalışmaya başlamış olması gerekmektedir.
  • “En Beğenilen Kısa Dönem Staj Programı" kategorisinde yalnızca 6 aydan kısa süreli staj programları aday olarak yer alabilir. Program kapsamında aday olabilmek için stajyerlerin 2022 yılı içerisinde çalışmaya başlamış olması gerekmektedir.
  • "En Beğenilen İşe Alım Programı" kategorisinde yalnızca MT ve yeni mezun işe alım programları aday olarak yer alabilir.

Değerlendirme ve Ödüllendirme:

  • Youth Awards 2023 sürecindeki tüm şirketler, seçmiş oldukları kategoriler kapsamında, www.youthall.com web sitesine üye olan kullanıcılar tarafından online ortamda 22 Haziran - 25 Ağustos tarihleri arasında yapılacak oylama süreci ile değerlendirilecektir.
  • Ödüllendirme süreci, oylama süreci sona erdikten sonra Youthall ekibinin belirlediği bir tarihte şirketlere beyan edilecektir. Oylama süreci tamamlandıktan sonra her kategoride dereceye giren ilk 3 şirket, 8 Eylül tarihinde www.youthall.com web sitesi üzerinden duyurulacaktır. “En Beğenilen Uzun Dönem Staj Programı”, “En Beğenilen Kısa Dönem Staj Programı” ve “En Beğenilen İşe Alım Programı” kategorilerinde sonuçlar ilk 10 şirket sıralı olacak şekilde dereceleriyle ilan edilecektir.

Diskalifiye:

  • Başvuru formunda sahte bilgi girişi yapmış, etik olmayan biçimde, sistematik ve periyodik bir düzende gerçeğe aykırı oy ve/veya oylar almış aday şirketler; oylama süreci içinde ve/veya sonrasında Youthall’un kanaatiyle ve gereken açıklama ile diskalifiye edilebilir.

Adaylık başvuru süreci 18 Haziran tarihinde sona ermiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Kişisel Bilgiler

Aşağıda vereceğiniz bilgileri sizinle Youth Awards süreci içerisinde iletişime geçmek için kullanacağız.

Sektörel Kategoriler

Aday olarak yer alacağınız sektörel kategoriyi seçiniz. Bu bölümde yalnızca 1 tercih yapabilirsiniz. Ödül sürecine katılım göstermek için bu aşamada seçim yapmak zorunludur.

Genel Kategoriler

Aday olarak yer almak istediğiniz diğer kategori ya da kategorileri seçiniz. İsteğe bağlı olarak 1 ya da 2 kategori seçimi yapılabilir. Bu bölümde tercih yapmadan da adaylık başvurusu yapabilirsiniz.
*Seçilen kategorilerle ilgili sorulan sorulara yanıt vermek zorunludur.

Premium Kategoriler

Aday olarak yer almak istediğiniz premium kategoriyi seçiniz. Bu bölüm, toplam 3 kategori sınırından bağımsızdır ve ücretlidir. Daha fazla bilgi için youthawards@youthall.com üzerinden Youthall ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.
*Seçilen kategorilerle ilgili sorulan sorulara yanıt vermek zorunludur.

Geri Dön